Verkoop appartementen Tinggi Tower II en III gestart!

De verkoop van de nieuwbouwappartementen van Tinggi Tower II en III is per 29 juli van start gegaan. Geïnteresseerde kopers kunnen zich inschrijven op de website. Zij kunnen in het inschrijfformulier de woning van hun voorkeur aangeven. In totaal worden 80 appartementen opgeleverd.

De verkoop wordt verzorgd door Makelaardij Van der Linden. Van der Linden (https://www.vanderlinden.nl/makelaar-almere/) is sinds 1975 een gevestigde naam in de Flevolandse woningmarkt. De makelaardij begon destijds als pionier, en heeft met alle nieuwbouw die sindsdien in Almere heeft plaatsgevonden, de stad letterlijk groot zien worden tot een mooie stad om in te wonen en werken. Van der Linden is een familiebedrijf, en heeft service in het DNA. De makelaars van Van der Linden zien nieuwbouw als een echt specialisme. ‘We informeren zo goed mogelijk om een juist beeld te geven bij een woning die in de meeste gevallen alleen nog op papier bestaat’.

Het team bestaat uit Madeleine van Rijn, Jeroen van der Beek, Ingrid Wilhelmus, Niels Orij en Stefanie Verheul. Zie ook de website van Van der Linden voor meer informatie over Tinggi Tower.